Smile_we_are_MADInternship at MAD x Hettrix
Internship at MAD x Hettrix
--> APPLY HERE <--

Over de vacature

Hettrix is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen. Hun gezamenlijke missie? Technische talenten binden, boeien en behouden voor Almelo & de regio. Door de krachten van ondernemers, kennisinstelling en regionale overheden te bundelen. In samenwerking met Hettrix zetten we een Content Creator Team op die aan verschillende opdrachten zullen werken. Binnen het Hettrix content creators team zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires op gebied van productie, camera-werk en motion graphics.

Over jou

WIj bieden een unieke stageplek, waarbij de krachten van Saxion Hogescholen, ROC van Twente, MAD en Hettrix worden gebundeld. Een kans om samen met andere studenten van andere opleidingen en onderwijsinstellingen als team samen te werken om mooie content te creeren voor een mooie opdrachtgever. Een stageplek waarbij je deels voor Hettrix en deels voor MAD met het nieuwste apparatuur aan uitdagende film en animatie projecten zult werken. Als stagiair ondersteun je het creatieve team van MAD en zal je binnen het Hettrix content creators team samenwerken aan verschillende projecten. Dit kunnen zowel film- als animatieprojecten, maar ook livestreams en podcasts zijn.

Meer info: stage camera/edit

Meer info: stage motion design

Past deze stage helemaal bij jou en ben jij vanaf september beschikbaar? Stuur dan jouw CV + motivatiebrief naar niels@studiomad.nl.

Let's connect!

--> APPLY HERE <--